VOEDING

SPORTVOEDING

Veel mensen denken dat ze geen sportvoeding nodig hebben en een bidon gevuld met water voldoende is. Niets is minder waar. Al bij een uur sporten verbruikt u veel voedingstoffen die weer aangevuld moeten worden. Kent u het gevoel dat u ’s middags op de bank zit met flinke hoofdpijn een geen energie meer over hebt nadat u ’s morgens een lekker rondje hebt gefietst. Dit komt puur doordat u uw lichaam niet voldoende voedingsstoffen heeft toegediend voor, tijdens en na het sporten.

Kom voor meer informatie of een volledig advies langs in de winkel. Merken die wij voorradig hebben zijn: OTE, Powerbar, BOOOM energy, Born en SIS sportvoeding

Staat het merk waar u naar op zoek bent hier niet tussen? Kom langs in de winkel en vraag naar de mogelijkheden voor het merk dat u zoekt. De bovenstaande merken zijn voorradig in de winkel. Wij kunnen echter enkele andere merken ook aan u leveren.

OTE sportvoeding

OTE Sports een nieuwe naam in de Benelux, maar een vertrouwd assortiment sportvoeding met gels, repen en dranken maar dan zonder kunstmatige kleur-, smaak-, en zoetstoffen en pH-neutraal. Niet voor niets is OTE Sports door de Lotto-Jumbo gekozen tot sportvoedingsleverancier!
Bron: http://www.otesports.nl

Powerbar

PowerBar, wereldwijd bekend als partner van vele topatleten en grote sportevenementen, biedt een compleet assortiment sportvoeding voor elk type sporter. Alle PowerBar producten worden in nauwe samenwerking met wetenschappers, (top)sporters en actieve sporters ontwikkelt. Dit heeft geresulteerd in een assortiment dat aansluit op de voedingsbehoeftes van iedere sporter.

De producten van PowerBar worden ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Het merk PowerBar is een synoniem geworden voor kwalitatief hoogwaardige voeding, energie en optimale prestatie voor elk type sporter!

Bron: http://www.nutrisense.nl/merken/powerbar/

ONZE MERKEN

"Good nutricion, gives you good results"